top of page

Instagram Reels:Πως το Instagram κατατάσσει τα Reels το 2023;



Instagram Reels:Πως το Instagram κατατάσσει τα Reels το 2023;
Instagram Reels:Πως το Instagram κατατάσσει τα Reels το 2023;

Ο αλγόριθμος Instagram δεν είναι ένας ενιαίος αλγόριθμος, αλλά ένας συνδυασμός αλγορίθμων ανά σελίδα. Αυτό σημαίνει ότι ο αλγόριθμος Ροής/Αρχικής λειτουργεί διαφορετικά από τον αλγόριθμο της σελίδας Εξερεύνησης. Σε ακολουθία η Εξερεύνηση χρησιμοποιεί διαφορετικό αλγόριθμο από το Reels. Αυτό συμβαίνει επειδή ο τρόπος με τον οποίο συνήθως αλληλοεπιδρούν οι χρήστες με διαφορετικά μέρη της εφαρμογής ποικίλλει. Πλέον η εμφάνιση του περιεχομένου βασίζεται με βάση τις προτιμήσεις περιεχομένου των χρηστών.




Ο κύριος στόχος των Instagram Reels είναι η ψυχαγωγία. Ως αποτέλεσμα, πολλά από τα βίντεο που βλέπετε προέρχονται από λογαριασμούς που δεν ακολουθείτε.To Instagram, αντί να εξετάζει απλώς τι μπορεί να σας ενδιαφέρει, εστιάζει σε ποιο περιεχόμενο είναι πιθανότερο να σας ψυχαγωγήσει.
Instagram Reels:Πως το Instagram κατατάσσει τα Reels το 2023;
Instagram Reels:Πως το Instagram κατατάσσει τα Reels το 2023;

Τα πιο σημαντικότερα σημεία κατάταξης για τα Reels του Instagram είναι τα ακόλουθα:


1. Δραστηριότητα χρήστη

Το Instagram εξετάζει τα Reels με τα οποίους αλληλεπιδράσατε πρόσφατα για να κατανοήσει καλύτερα το περιεχόμενο που σας αρέσει.


2.Ιστορικό αλληλεπίδρασης

Μερικά από τα βίντεο που βλέπετε μπορεί να προέρχονται από λογαριασμούς που είναι νέοι για εσάς. Αλλά αν έχετε αλληλεπιδράσει μαζί τους στο παρελθόν, βοηθά το Instagram να καταλάβει πόσο μπορεί να σας ενδιαφέρει το περιεχόμενό τους.


3.Πληροφορίες Reel

Τα σήματα σχετικά με τα στοιχεία περιεχομένου σε ένα Reel βοηθούν το Instagram να ταξινομεί κατάλληλα τα βίντεο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως ήχοι και την δημοτικότητα.


4.Πληροφορίες χρήστη

Η δημοτικότητα του βίντεο είναι ένα σημαντικό στοιχείο, ώστε ο αλγόριθμος να μπορεί να εμφανίζει περιεχόμενο από ένα ευρύ φάσμα ατόμων. Έτσι, οι μικρότεροι δημιουργοί και οι νέοι λογαριασμοί έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό.


Το Instagram κάνει σημαντικές προβλέψεις, όπως πόσο πιθανό είναι να παρακολουθήσετε ένα Reel μέχρι το τέλος. Μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι το πόσο πιθανό είναι να επισκεφτείτε τη σελίδα ήχου, επειδή αυτό σημαίνει πως μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας Reel με τον συγκεκριμένο ήχο.



Xρειάζεσαι βοήθεια με το περιεχόμενο ή καθοδήγηση για το πώς να αναπτύξεις την επιχείρηση σου στο Instagram μέσω των Reels;


Στην Greekbranding προσφέρουμε υπηρεσίες Social Media Marketing & συμβουλευτικής για να αναβαθμίσεις την διαδυκτιακή σου παρουσία.



22 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page